Loading...
SE

ChristerVibergs blogg

I dagens samhälle har alla bråttom och har inte tid för att använda det gammla vanliga uppvaktning sätten utan idag är det Dating online som gäller och det är det idag bästa och snabbast växande sättet att mötas på. Nu kan du på Dating online hitta nya vänner eller nya kärlekar från hela världen mycket enkelt och via ditt hem i en lugn och skön och trygg miljö och kan enkelt välja det som passar dig.

Idag finns det alla sorters dejting sidor för all möjliga och omöjliga intressen och smaker.Må vara om du letar efter en kvinna från Kina eller en man från Chile, allt finns på nätet och är mycket lätt att lära sig hur man gör.
Dating online tips för nybörjare.

Det är enkelt att komma igång med själva den tekniska biten på de olika dejtingsidorna även om kanske tillhör den äldre generation som inte är så data vana. Först skall du funder på vad är det du vill uppnå med ditt dejtande online? Är det en ny kärlek? Eller är det nya vänner som har likvärdiga intressen eller vad det än är du letar efter det kan du garanterat hitta det online.

Låt oss säga nu att du letar efter lite romans och kanske en ny livs kärlek.Det finns vissa saker att tänka på dejta online och det är at uppträda på ett korrekt och trevligt sätt.Bara för att de inte ser dig betyder inte det att man kan säga och uppföra sig hur som helst.Det finns en hel del så kallat oskrivna regler men det är inget märkligt alls utan det inne bär mest att uppför dig mot andra som du vill de skall uppträda mot dig oavsett om detta handlar om online dejting eller verkliga livet.Dock vissa sakier är viktiga och det gäller din privata information som adress eller telefon nummer.

Dessa uppgifter skall du aldrig uppge till någon person på en dejting sida för du kan aldrig veta vem som sitter bakom den andra datorn och vilka intentioner de personerna har.Så mycket försiktg med detta. Viktigt är också att inte acceptera att mötas hemma hos någon okänd från någon datingsida av samma anledning, du vet inte vem de är så om det skall vara något möte skal de alltid ske ute bland folka på till exempel ett cafe i stan eller något annat trevligt men puplikt ställe.Blir nu inte orolig för vad jag säger här men det är bättre att vara säker eller hur?


Dating online och min profil.

Så nu kommer vi till en av de viktigaste saker med online dating och det är din, som det heter profil. Det är där du skall beskriva dig själv och på ett sätt som tilltalar så många som möjligt och man kan nästa säga att du skall sälja dig själv men så klart på ett positivt sätt.

Viktiga saker är att vara ärlig mot tidg själv och inte skriva saker som inte är sanna om dina intresse till exempel.På Dating online skall skriva det du verkligen tycker om så du hittar likasinnade personer.Om du skriver flera saker för du tror du skall få fler svar så är det ett misstag.Du är skall vara ärlig så hittar du den rätta personen som passar just dig och det är då Dating online

är som bäst.
Protected by Copyscape Online Plagiarism Detector

Om artikelförfattaren

Christer är en aktiv entreprenör inom dating industrin och driver ett flertal framgångsrika dejtingsidor och bloggar

Besök mig @ Google + Facebook Twitter

Nov 22 '13 · 0 kommentarer

Online dating webbplatser ger olika singlar en utmärkt chans att ha en chatt för att snabbt kunna kommunicera med andra singlar över hela världen på ett tidsbesparande och mycket snabbt och bekvämt sättt. Det finns olika fördelar med mötet singlar på internet i en chatt . Först av allt, när man kommunicerar med en person på nätet behöver man inte samma självförtroende som behövs när man försöker prata med någon på en klubb eller bar. När du pratar med en person på en datingsida eller en chattsida på nätet, får du mer än tillräckligt med tid att ompröva och tänka igenom dina ord innan du skickar dem till den person du är intresserad utav

Chatt är inte beroende av ditt utseende

En av många fördelar när du håller på med online dejting är att du inte behöver inte oroa dig för ditt utseende om du inte är en videochatt med en personen. På så sätt kan du spendera det mesta av din tid på att planera vad du ska säga och vad man ska prata om som kan vara mycket nervpåfrestande för vissa människor om det är i verkliga livet. Många av oss framför allt män har inte alltid lätt att ta det berömda första steget och försöka skapa kontakt med en kvinna.Men tack vare internet och alla olika dejtingsiter som blommar upp så finns idag massor av möjligheter att träna på hur och vad man skall säga och man har många nya tillfälle hela tiden om man råkar skriva fel eller på annat sätt inte skapa kontakt med just den personen. Finns många nya som väntar så det är bara att ta nya tag och skriva igen.Dejting på nätet kräver lite träning.


Hur är det bästa sättet att inleda en pratstund med andra singlar på dejtingsajter?Det finns olika männsikor som inte vet hur man inleda en konversation med andra singlar som finns på dejtingsajter. Är du en av dem? Du kanske ofta undrar "hur ska jag börja?" Eller "vad den andra personen kommer att tänka om mig?" Ja, för det första måste du slappna av. Du kan börja genom att besöka profilerna för andra användare och se hur de skriver och utrycker sig för att skapa dig en bild avd vad som skrivs. Gå igenom den profilen du är intresserad av och kontrollera om personen delar samma intresse som du har. Nu måste du tänka syftet med samtalet. Planera och veta syftet är att hjälpa dig själv att förhindra att du spliller tid om du inte vet vad vill. Vill du bli vän eller vill du kanske ha en snabb dejt med den andra personen?

Vad skall jag skriva om i en chatt?

Vad skall jag börja med att skriva för att enklast bryta isen och få igång en givande konversation? Du kan börja ställa frågor om någon hobby han eller hon har. Försök att göra samtalet intressant och roligt. Du ska veta att de flesta människor vill känna sig betydande. I stället för att alltid tala om dig själv, bör du ge andra personen chans att dela hans eller hennes åsikter och känslor.Lyssna och du har vunnit mycket redanSlutligen bör du koncentrera dig på din grammatik och stavning i en chatt . Dålig grammatik och stavning kan påverka ditt kärleksliv även om det börjar i en chatt .


Protected by Copyscape Online Plagiarism Detector

Om artikelförfattaren

Christer är en aktiv entreprenör inom dating industrin och driver ett flertal framgångsrika dejtingsidor och bloggar

Besök mig @ Google + Facebook Twitter

Nov 21 '13 · 0 kommentarer · Taggar: chat, dejta, kärlek

Online dating har visat sig vara det just mest allmänt föredragna sättet att träffa människor. Majoriteten av medlemmarna på en dating site är singlar , där finns par och även gamla människor.Alla har valt att välja en online dating för att bryta sin ensamhet och komma vidare genom att registrera sig på en dejting sida och många väljer att registera sig på flera olika dejting sidor för att kanske öka chanset att hitta den där perfekta matchen de söker efter. Online dejta har förändrat hela dejting scenen och hur man bäst kan mötas idag får man nog säga är på nätet. I själva verket har det förändrat dating och sättet att umgås och även att möta bara nya vänner för majoriteten av folket. Att hitta rätt partner för dig är definitivt inte en lätt uppgift att utföra, men dating webbplatser har definitivt gjort det mycket enklare. Men det finns fortfarande vissa individer som är omedvetna om detta sätt att umgås eller kanske bara rädd för att prova det.Läs mer här

Online dating - förändrar dejting

Det finns olika fördelar med att bli medlem på en dating hemsida. Dessa dejt communitys möjliggör en person att faktiskt lära känna någon ganska bra innan man ens börjar en konversation med den personen. Detta görs då att du går igenom olika individers profiler så att du kan se vilka intressen de har, var de bor i landet eller kanske någon annan stans i världen,och mycket mer och allt detta gör det lättare för dig att hitta din perfekta match.

Dessa olika dating webbplatser ger sina medlemmar många olika avancerade profil funktioner för att hjälpa webbplatsen medlemmar lära känna dig och andra och på så sätt hitta en som passar in på det du söker. Att sätta upp nya och smakfulla foto på dig själv är det första och viktigaste saken någon bör göra innan du checkar ut alla andras profiler så att andra medlemmar vet hur du ser ut. Detta gör så klart att det inte kommer att bli någon obekväm första dejt när det gäller varandras utseende då den biten är redan avklarad på dejt sidan. Dessa webbplatser gör att kan du ha en avslappnad relation med alla och prata med andra medlemmar utan att känna någon stress.

På väldigt kort tid har dating på internet erövrat nästan alla länder som tillåter att människor har en öppen kontakt med varandra och nästan varje nation har sin egen dating hemsida. Det finns vissa webbplatser som är begränsade till medlemmar av samma nation, medan andra platser är öppna för personer från alla länder i hela världen. Förr i tiden hade folk mycket olika problem att genomgå för att möta sin drömdejt på grund av de inte fullt utvecklade kommunikationsmedel och transportsätt. Människor var tvungna att åka båt,buss tåg och åka under långa perioder bara för att se sina kära. Idag, med främjande av teknik, kan man med bara ett klick på en knapp komma till en bra dejtingsida och där kan du logga in på och prata med din nya partner.

Registrera dig med en online dating site och ha kul

Registrering på en online dejting är mycket lätt eftersom en individ behöver bara för att fylla i vissa grundläggande detaljer.Vissa sidor vill att man göra detta tillsammans med en profilbild. Du har då möjlighet att skapa en intressant, men ändå enkel profil. Fyll i de egenskaper som du söker i din tilltänkta partner för att begränsa din lista över potentiella singlar. Nästan varje online dating site föreslår några profiler automatiskt som kanske passar dina behov och krav, och sedan kan du starta en konversation med dem för att se om de är en perfekt match. Så sätt igång att registera dig på några online dating sidor som du tycker ser bra ut och kör igång.


Protected by Copyscape Online Plagiarism Detector

Om artikelförfattaren

Christer är en aktiv entreprenör inom dating industrin och driver ett flertal framgångsrika dejtingsidor och bloggar

Besök mig @ Google + Facebook Twitter


Nov 21 '13 · 0 kommentarer · Taggar: dating, dejta, dejting

Detta ämne handlar om en del aspekter om dejting med en äldre kvinna än dig själv och detta kan kännas lite tabu för många även om många absolut inte har något emot detta. Det är mer i allmänhetens ögon som dejting med en partner som är äldre ses som lite märkligt och detta med stor ålders skillnad kan uppfattas stötande för en del men detta gäller mest i västvärlden då i Afrika och Asien detta är inget som någon överhuvudtaget bryr sig om så här kan vi i väst lära oss en hel del om att ålderna inte spelar någon roll, det är bara ett tal och har inget med hur du är och ditt kärleksliv ser ut.


Dejting och fördomar

Att dejta med en äldre kvinna är inte alltid det lättaste med tanke på allas ögon vilar på de som vågar visa sig offenligt. Det krävs mod att våga visa sin kärlek öppet och speciellt då här i Väst då det inte är riktigt socialt accepterat och detta är faktiskt till stor del kvinnorna som rýnkar på näsan åt sådana förhållande men detta beror med stor sannolikhet på att de själva önskar att bli uppvaktade och få dejta yngre män så det är baserat på ren avundsjuka.

Detta gäller egentligen samma sak om du råkar ha en partner som är mycket yngre än dig själv. Vad är det då som kan attrahera en yngre man att vilja dejta och tillbringa tid med en äldre kvinna? En orsak är så klart att den äldre kvinnan är betydligt mer livserfarenhet och i de flesta område har större kunskap och genomgått mer i livet.

Detta har självklart också en del problem när man kanske är på olika platser i livet när det gäller till exempel arbete, karriär eller kanske när det gäller barn. Det kräver väldigt mycket öppenhet mella parterna och att man kan diskutera alla dessa framtida problem i ett tidigt skede när man startar dejta varandra. Det finns även många som faktiskt har förhållande med äldre kvinnor baserat mer på ett sexuellt förhållande där båda parter får ut något speciellt som för mannen är sex med en erfaren kvinna och kvinna får en man med mycket uthållighet och nyfikenhet som helt klart kan vara givande för båda parter.Många förhållande mellan yngre män och äldre kvinnor brukar tyvärr inte vara så länge men det är självklart det finns många som lever tillsammans lyckliga.


Dejting med problem.

Frågan som då många kanske frågar sig är det värt alla dessa problem som kan uppstå? Ett förhållande mellan mer jämngammla kan vara svårt nog så är det då värt mödan att ens ge sig in i dejting med en äldre kvinna? Svaret är enkelt och det är absolut och självklart värt det. Vi pratar om kärleken och att starta dejting med en person man fattat tycker för är aldrig fel oavsett ålder. Ålder är bara ett tal som inte skall styra våra känslor


Protected by Copyscape Online Plagiarism Detector

Om artikelförfattaren

Christer är en aktiv förespråkare för dating industrin och driver ett flertal framgångsrika dejtingsidor och bloggar

Besök mig @ Google + Facebook Twitter


Nov 15 '13 · 0 kommentarer · Taggar: chat, dejting, kärlek

Det är alldeles klart att det finns en perfekt dejt . det gäller bara att man planera nog och har en klar handlingsplan hur denna dejt skall utspela sig. Det är faktiskt noga med att förbereda en första date för att göra ett bestående positivt intryck. Det betyder inte att det skall vara storslaget eller påkostat men det skall ett starkt postivit minne för båda parter.

Planera en dejt

Hur skall man då planera en bra och minnesrik första kärleksdate? I detta läget så har du då förmodligen chattat och prata på online dejtingsidan och har skaffat dig en lite inblick i hur den tilltänkta partnern är som person och vilka intressen och kanske till och med lyckats ta reda på vilka maträtter din nya framtida partner tycker om och viktigast av allt, inte tycker om. Vad tycker hon om att dricka? Vin,rött eller vitt? öl eller vad är hennes favorit dryck? Viktigt är också om det finns några ingridienser hon är allergisk eller känslig mot.Är inte trevligt och sitta på en mysig första online date och kanske måste åka till sjukhuset för allergi chock eller liknande så gör lite undersökningar om sådana saker innan du bestämmer vilken sorts middag du skall bjuda på.

Ja just det,du läste rätt, du skall bjuda och visa att du är en gentleman. Det kanske funkar på träff nummer 4 eller 5 att dela notan men det är ett absolut NEJ vid en första romantisk online date. Du bjuder, punkt slut. Så var skall du då bjuda ut denna underbara kvinna som du vill charma? Börja inte med en lyxkrog för att imponera för det är svindyrt och ofta kanske inte så romantisk miljö. Är online dejting nytt för dig och du känner dig osäker så är det helt normalt att känna så. man vill gärna visa att man tänkt till och lagt ner energi på att göra det rätt.

En mysig romantisk restaurang med riktigt härlig atmosfär är faktiskt viktigare än själva maten. Visa hela tiden omtanken och var uppmärksam på vad hon göra och ser du exempel att hennes vinglas börjar bli tomt så fyll på och var uppmärksam. Slutar hon att äta för att prata en kort stund om något så gör du det samma. Finns inget mer oromantiskt när man dejtar än att den andra parten sitter och tuggar i sig mat när man kanske vill säga något viktigt så var uppmärksam på vad hon gör och följ hennes exempel.

Lyckad dejt

Då har kvällen gått bra och maten var bra och dessert, kaffe eller vad Ni nu väljer att avsluta med så kommer man till den där stunden då man på något sätt vill få en bekräftelse på om man har fått godkänt och kan hoppas på kanske en ny dejt ? Kan alltid vara svårt att fråga rakt ut så många tar det försiktigt och trevar lite med att försöka få fram något positivt svar på att få en ny dejt . Det är faktikst bara att fråga. Lycka till.


Protected by Copyscape Online Plagiarism Detector

Om artikelförfattaren

Christer är en aktiv förespråkare för dating industrin och driver ett flertal framgångsrika dejtingsidor och bloggar

Besök mig @ Google + Facebook Twitter

Nov 7 '13 · 0 kommentarer · Taggar: kärlek, romantik, dejt

Kan man hitta en riktigt kärlek på de olika dejtingsajter som finns på internet? Det är nog en fråga många av oss fundera på i dagens stressiga samhälle då man knappt har tid eller ännu mindra råd att gå ut på krogen eller på dansställe för leta efter den där speciella personen. Dagens dejtingsajter har något för oss alla oavsett äm du är lesbisk, gay,olika fetish och så klart massa olika dejting sidor för alla möjliga intressen du kan tänkas ha. Med online dejting kan du garanterat hitta vad du söker efter.

Dejtingsajter och dess innehåll.

Det finns som vi sa tidigare dejting sidor med alla sorters inriktning så du kan säkert hitta något som passar dig och dina intressen men hur kan man hitta rätt i denna dejtingdjungel med alla dessa olika online dejting platser? Börja först med fundera igenom vad är det du egentligen söker?

Är det en seriös partner för att dela resten av livet med? Eller kanske en mer ytlig kontant eller kanske bara träffa nya vänner? Allt detta kan du hitta på de olika online dejting platserna. Börja med att söka på till exempel google och på vad du är intresserad av som då kanske dejta online med singlar eller varför inte online flirt med singles. Prova dig fram.

När du sen hittar några olika sidor som du tycker passar dina kriterier då måste du kontrollera hur de olika männiksorna ser ut och vilka intressen de har. De brukar kallas profiler. På en del av datingsidorna kan du titta runt utan att bli medlem och en del behöver du göra en enkel registrering för att kunna se alla proiflerna som finns på sidan. Detta brukar vara gratis men när du sen vill komma i kontakt med någon profil måste du bli betalande medlem och det är rimligt när du då kan nå alla dessa tusentals olika profiler genom att maila dem eller chatta live också och det för oftast en väldigt låg kostnad.

Vi rekommderar att vara extra försiktig med en del sidor som erbjuder allt helt gratis då de tenderar att ha många falska profiler från andra företag som försöker vilseleda dig och locka dig till deras sidor där de kanske säljer saker som du inte alls är intresserad av. De datingsidorna lockar till sig allt möjligt just på grund av att det är helt gratis.

Dejtingsajter och säkerhet.

Som vi sa bör du vara försiktig med alla online dating platser som är gratis då de är paradiset för alla som vil spamma och locka dig till deras produkter. Alla dejtingsajter som har avgifter brukar kontrollera nya medlemmar manuellt just för att undvika falska profiler och i de fallen de skulle hitta någon är det lätt att spåra då de betalat med kreditkort och kan då vidtaga åtgärder. Det viktigaste för alla seriösa dejtingsajter är att du skall trivas och hitta det du söker på ett enkelt och tryggt sätt.


Protected by Copyscape Online Plagiarism Detector

Om artikelförfattaren

Christer är en aktiv förespråkare för dating industrin och driver ett flertal framgångsrika dejtingsidor och bloggar

Besök mig @ Google + Facebook Twitter


Har du någonsin träffat en tjej på en online dating sida som delar samma intressen? Och oavsett vad du gör, fungerar det aldrig? Om ja, så finns det en enkel lösning på detta. Du borde lära dig att flörta med en tjej. Män som förstår det här med att flörta med en kvinna kommer definitivt att få mer lyckade och romantiska förhållanden jämfört med andra. När det gäller online dating, spelar flörtande en väldigt viktig roll, särskilt för killar.

Att kommunicera med en kvinna på ett icke flörtigt och seriöst sätt kommer definitivt att tråka ut henne, särskilt om du har träffat kvinnan på en online dejting sida. För att få en kvinnas uppmärksamhet, är flörtande ett måste! Faktum är, man kan inte bara förvänta sig att registrera sig på någon dejting sida och få en date direkt. Som en man, måste du göra något för att övertala en kvinna med din konversation och charm.

Online dating – Flörta effektivt

Många män är alldeles för korrekta och lit torra när de pratar med en tjej. Sådana killar försöker att vara logiska eller praktiska och bestämma en date, istället för att koncentrera på kvinnan och vara flörtiga med henne. Fokusera inte på resultaten! En kvinna gillar män som vet hur man konverserar med henne och som imponerar på henne med sin charmiga personlighet. Tänk inte på din interaktion med en kvinna som att arbeta mot ett visst mål. Snarare, se det som en möjlighet att ha trevlig med en slumpmässig kvinna och se om hon är den du letar efter.


När du startar din konversation med en tjej på en online dejting sida, se till att du har en fångande öppningsfras. Till exempel, du kan kommentera angående hennes intressen eller en profil bild hon laddat upp på dating sidan. Du har kanske sett att killar ofta lämnar tråkiga eller oanständiga kommentarer på en tjejs foto. Sådana män antingen försöker prata snusk eller så kommenterar dem något väldigt vanligt såsom, ”du är vacker”. Varför inte prova något annorlunda? Skriv lite omtänksamma kommentarer som inte bara förklarar at du bara är intresserad av att veta mer om henne, utan också förklarar att du inte är någon idiot på nätet som bara försöker att prata snusk.

Online dating -Flörta inom ett ämne som hon är intresserad av

Det måste finnas olika saker som hon gillar att prata om och inget är bättre än att visa henne att du bryr dig om hennes intressen och passioner. Gå igenom hennes profil, och kolla hennes intressen eller hobbyer. Om du ser att hon gillar att läsa, ställ henne frågor och lämna en rolig kommentar om svaret. Så här, får du henne att vilja flörta tillbaks.

En av de viktigaste sakerna att veta är att du måste vara en gentleman innan du ens försöker att flörta med en tjej och det gäller i verkliga livet så väl som en online dating sida.


Protected by Copyscape Online Plagiarism Detector

Om artikelförfattaren

Christer är en aktiv förespråkare för dating industrin och driver ett flertal framgångsrika dejtingsidor och bloggar

Besök mig @ Google + Facebook Twitter

Nov 6 '13 · 0 kommentarer · Taggar: love, date, dejt