base+local_page_meta_tags_page-119658
Loading...
SE

Generella Villkor

Villkor för prenumation och medlemskap


ÖVERBLICK

Vi strävar efter att du genom vår websida skall kunna träffa nya och spännande, trevliga människor som du kan bygga upp vänskap eller ett förhållande med.

Villkoren nedan förklarar vi tydligt vilket förhållande vi och användaren(du) kommer att ha med varandra. Man kan avregistrera sig när man vill men det finns krav som användaren fortfarande måste följa efter avregistrering. Vi förbehåller oss rätten att avsluta ett medlemms konto som bryter mot villkoren när vi bedömmer det lämpligt.

Våra och Era rättsliga rättigheter och skyldigheter kommer att beskrivas i denna överenskommelse som kommer att fortlöpa så länge vår relation fortsätter och även efter att den eventuellt avslutats. Följande text är ett avtal som innehåller bestämmelser som du skall läsa noggrant igenom för att försäkra dig om att du har förstått de villkor som gäller.

För att registrera dig och använda alla tjänster som finns på Flirtfinder4u.com måste du godkänna följande villkor.

Genom att klicka på knappen "Jag godkänner villkoren", när du skapar en profil, som du sedan kan ladda upp foton och lägga till information om dig själv, samt när du kontaktar andra medlemmar med vårt meddelandesystem, så godkänner du då detta avtal.

Du kan inte bara gå med på vissa delar av avtalet och du kan inte heller ändra eller modifiera villkoren.

Om följande villkor inte passar, tryck på bakåtknappen i din browser eller lämna sidan. Detta kommer att bekräfta att du inte godkänner våra villkor.

Genom att klicka på "Jag godkänner villkoren och sekretesspolicyn", ger du ditt medgivande och godkänner dessa villkor.

BEHÖRIGHET

Det är viktigt att veta att för att använda Flirtfinder4u.com, vilket inkluderar, men ej begränsat till våra tjänster, kan endast användas av en person som har läst igenom villkoren noggrant och förstått de, samt att de är enligt lagens mening kapabla att ingå kontrakt. Alla andra personer är ej tillåtna enligt enligt våra regler och vilkor som driver och äger Flirtfinder4u.com. Otillåten användning av Flirtfinder4u.com websida eller tjänster är ett dataintrång enligt en eller flera lagparagrafer.

Försök inte registrera dig om du är under 18 år. Vänta tills du har fyllt 18, då är du varmt välkommen att registrera dig!

Om du är under 18 år kan du inte använda våra tjänster. Om du är minderårig och godkänner våra villkor, begår du en brottslig handling och kan därför anmälas för olaga intrång.

DEFINITIONER

Detta avtal kommer ibland att kallas för "Villkoren".

Avtalet är skapat och ingås mellan två parter: Flirtfinder4u.com som kommer att kallas "vi" och "oss" och "dig/du" en "medlem" på Flirtfinder4u.com

Genom att godkänna detta avtal blir du en Flirtfinder4u.com medlem precis som andra medlemmar som har godkänt våra avtal. I detta avtal kallar vi förhållandet med dig som Medlem "Medlemskap"

Inloggningsuppgifterna och all annan Flirtfinder.com-relaterad information kommer att kallas ett Konto.

Tjänst(er) syftar på allt du eller någon annan medlem kan göra på Datefinder4u.com.

SEKRETESSPOLICY

Personuppgifter innefattar all informatiom om en medlem. Flirtfinder4u.com förbehåller sig rätten att samla denna information för att använda till att skapa din profil på hemsidan. Vi kommer aldrig använda din information på något annat sätt än det som beskrivs i denna policy.

Vi förbehåller oss rätten att använda de uppgifter du ger oss på din profil, för att visa personlig reklam för dig. Flirtfinder4u.com kan också komma att använda tredje parter för att ge sida extra verktyg och tjänster. När dessa tjänster och verktyg används, loggas användarens IP-adress och detta kan ges vidare till dessa tredje parter.

Vi uppmanar alla användare att läsa sekretesspolicyn hos dessa tredje parter, eftersom de förmodligen är olika vår policy. Flirtfinder4u.com tar inget ansvar för de sekretesspolicys eller andra policys eller avtal från dessa tredje parter eller någon annan sida som man kan komma åt från vår hemsida. För mer information var god besök vår Sekretesspolicy.

ÄNDRINGAR AV VILLKOR

Uppmärksamma att dessa villkor kan förändras utan förvarning. Vi förbehåller oss rätten att ändra och/eller modifiera villkoren när som helst. Du kommer att bli informerad om ändringarna genom e-post; när en förändring har skett kommer ett mail skickas till den e-postadressen som du har registrerat dig med. Om du inte godkänner de nya villkoren måste du säga upp ditt medlemskap och ta bort profilen.

RESTRIKTIONER OCH VILLKOR

När du godkänner våra villkor, går du med på att endast använda våra tjänster i enlighet med följande villkor:

All information du tar del av på Flirtfinder4u.com måste hållas hemligt. Du är inte tillåten att dela med dig av någon information utan att personen du fick informationen av själv gett sitt medgivande.

Du skall inte starta eller delta i någon form av trakasseri, mobbning eller något på annat sätt stötande beteende på denna sida.

Stötande eller oanständigt språk är inte tillåtet; du ska inte prata på det sättet till andra användare.

Du ska inte använda våra tjänster eller vår websida för något olagligt ändamål.

Att använda Flirtfinder4u.com för att göra reklam eller distribuera reklam, marknadsföring eller erbjuda andra tjänster eller varor är förbjudet; du får inte göra detta.

Du får inte skapa eller försöka skapa ett konto på Flirtfinder4u.com om du är under 18 år gammal.

Du får inte ha mer än ett konto i taget.

Att registrera sig under falsk identitet är förbjudet; du skall inte skapa ett konto som inte representerar dig.

Dömda sexbrottslingar är inte tillåtna att bli medlemmar på Flirtfinder4u.coms community; om du är en dömd sexbrottsling får du inte skapa ett konto.

Användare som blivit avstängda från Flirtfinder4u.com är inte tillåtna att komma tillbaka och därmed inte tillåtna att skapa konton; en bannad användare får inte skapa ett konto på Flirtfinder4u.com

Du får inte skapa ett konto åt någon annan än dig själv; att skapa ett konto åt någon annan är att använda en falsk identitet.

KONTROLL AV FLIRTFINDER4U

Vi förbehåller oss rätten att övervaka uppträdande,bilder, meddelande,eller annat material du skickar,och att göra stickprov för att försäkra oss att lagar och våra villkor följs.

LEVERANSPOLICY OCH ELECTRONISKT KVITTO

Vi ger dig tillgång till hemsidan digitalt. Detaljer så som inloggningsuppgifter visas på den sista bekräftelserutan samt på kvittot som kommer att skickas till den e- postadress som medlemmen har registrerat sig med.

Om du skulle få några problem med att logga in på hemsidan så är det första du ska göra att kontakta kundservice genom hemsidan.

VILLKOR FÖR TJÄNSTEN

Var god notera att när du använder våra tjänster godkänner du att:

Flirtfinder4u.com inte är ansvarig för den information som du anger på vår hemsida som tex din e-postadress eller andra personliga meddelanden.

Flirtfinder4u hemsida och tjänster ska inte användas för något olagligt ändamål. Allt innehåll på Flirtfinder.com som vi har skälig misstanke att det handlar om olagliga ändamål, kommer att överlämnas till polisen.

Flirtfinder4u har ett supportlag som modererar chattsystemet, som visar dialoger och konversationer mellan användare.

Informationen som du ger andra användare är utom vår kontroll och vi kan därför inte ta ansvar för ditt beteende, var noggrann med vilken information du delar med dig av till andra, speciellt personuppgifter och annan känslig information.

Vi kan inte bekräfta äktheten av en medlems profil och innehåll, vi tar inte heller ansvar för någon användares profil eller innehåll.

Alla meddelanden som andra medlemmar skickar är utom vår kontrol; du godkänner att vi frånsäger oss allt ansvar från all kommunikation och innehåll som skickas till dig från andra användare, eller som andra användare skickar till dig.